Vojni džip iz Drugog svetskog rata

Izvor: Autoportal.rs, 22.Avg.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni džip iz Drugog svetskog rata

Ukoliko vas nerviraju kolege vozači u gradskim gužvama ili volite da za vikend idete u pustolovine ovaj vojni džip iz Drugog svetskog rata je prava stvar za vas.

Ovo je Dodge WC63 vojni džip iz Drugog svetskog rata koji ima vuču na svih 6 točkova a koji je napravljen davne 1943. Nakon učestvovanja u borbama morao je na kompletnu restauraciju kako bi izgledao besprekorno kao na ovoj slici.

Kompletna restauracija je krenula od same šasije. Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je novi motor sa 230 konja snage, nove kočnice, nova drvena platforma, sedišta za ljude u zadnjem delu, novi krov i pokrivač tovara.

Nove su i gume, a i rezervne su nove gume. Motor bez problema pali i radi, a sve na instrument-tabli je besprekorno. Ovaj džip može da prevozi do 15 ljudi u jednom trenutku zajedno sa gomilom opreme. Cena mu je oko 15 000 evra.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.