Verstapen: Obavili smo dobar posao u Imoli

Izvor: Beta, 18.Apr.2021, 18:09

Verstapen: Obavili smo dobar posao u Imoli

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zajedno sa ekipom obavio dobar posao u današnjoj pobedi u trci Formule 1 za Veliku nagradu Emilije Romanje."Trka je bila izazovna, posebno na početku, da ostanem na stazi koja je bila baš klizava. Mislim da smo sve dobro uradili. Takodje, imao sam i situaciju kod restarta trke. Na sreću se nisam okrenuo na stazi. Gume su se trošile na mokrom i nikada nije lako izabrati pravi trenutak za boks i zamenu. Ali, sve je danas prošlo zaista dobro i zadovoljan sam", rekao je Verstapen posle trke.Verstapen je pobedio u Imoli nakon što je na startu obišao vozača Mercedesa Luisa Hamiltona. Holandjanin je ostvario 11. pobedu u karijeri.Govoreći o startu, rekao je da je "iznenadio sebe"."Zaista smo naporno radili da to popravimo. U ovakvim nezgodnim uslovima obavili smo sjajan posao", dodao je on.Hamilton je ostao prvi u generalnom plasmanu za jedan bod, koji je danas osvojio za najbrži krug trke."Duga je sezona. Ostanimo mirni", rekao je Verstapen.Hamilton je u 31. krugu pogrešio i izleteo sa staze i u jednom trenutku je bio deveti. Posle prekida zbog sudara vozača Vilijamsa Džordža Rasela i Valterija Botasa iz Mercedesa, Hamilton je trku nastavio sa osmog ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

LETEĆI HOLANĐANIN ČVRSTO NA ZEMLJI! Verstapen: Obavili smo dobar posao u Imoli

Izvor: Kurir, 18.Apr.2021

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zajedno sa ekipom obavio dobar posao u današnjoj pobedi u trci Formule 1 za Veliku nagradu Emilije Romanje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.