Izvor: Pančevac-online.com, 24.Okt.2023, 16:22

VAŽNO PODSEĆANJE ZA VOZAČE: Zimske gume obavezne od 1. novembra

Zimske gume biće obavezne od 1. novembra do 1. aprila, ukoliko je na kolovozu sneg, led ili poledica, saopštili su danas iz Agencije za bezbednost saobraćaja. Zimski pneumatici su preporučljivi i kada su kolovozi suvi, ako su temperature niže od sedam stepeni. Na ovim temperaturama, letnje gume gube svoju najvažniju karakteristiku – dobro prijanjanje, njihov […] The post VAŽNO PODSEĆANJE ZA VOZAČE: Zimske gume obavezne od 1. novembra appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Od 1. novembra obavezne zimske gume: Kakve karakteristike treba da imaju i šta je još neophodno od opreme?

Izvor: Danas, 24.Okt.2023

Zimske gume su za vozače isto ono što su visibabe za botaničare - vesnik promene godišnjeg doba. Od 1. novembra na svim vozilima biće obavezne zimske gume, sve do 1. aprila kada se menjaju ponovo za letnje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.