Topalkova ćerka imala udes! Helena: Gledala sam smrti u oči

Izvor: Svet, 07.Sep.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalkova ćerka imala udes! Helena: Gledala sam smrti u oči

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka sinoć je imala saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori.
Helena Topalović bila je s tetkom u kolima u trenutku udesa. Zakucale su se u banderu i zadobile lakše povrede.
“Kiša je padala ceo dan, a na kolima su još uvek letnje gume. Krtenula sam kući s tetkom i auto se zaneo i krenule smo pravu u provaliju”, priča Helena.
Ona kaže da je njena tetka dobar vozač, pa je uspela da izbegne pad u provaliju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali da zbog klizavog asfalta nije mogla da iskontroliše automobil.
“Kao u akcionim filmovima, okretale smo se na putu, izbegle smo jednu banderu, pa smo upale u suprotnu traku i onda se mojom stranom zakucale u drugu banderu. Auto je oštećen, sad je kod vulkanizera, a mi smo malo ugruvane. Imam nekoliko modrica na leđima, držala sam se čvrsto. Ali gledala sam smrti u oči, majke mi”, priča preplašena Helena.
Odmah je pozvala oca, koji je u tom trenutku bio u Sloveniji gde je imao nastup.
“Naravno, odmah me je pozvala da mi kaže šta se desilo, da ne brinem, i da je dobro. I to je najvažnije, da je živa i zdrav. Sad sam u Beogradu, pa ćemo se videti kad se vrati”, rekao je Topalko.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Topalkova ćerka imala udes! Helena: Gledala sam smrti u oči

Izvor: Scandal.rs, 07.Sep.2016

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka sinoć je imala saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori...Helena Topalović bila je s tetkom u kolima u trenutku udesa. Zakucale su se u banderu i zadobile lakše povrede...“Kiša je padala ceo dan, a na kolima su još uvek letnje gume. Krtenula sam kući s...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.