Izvor: RTS, 11.Avg.2022, 09:51

Tojo tajer isporučio prve auto-gume iz Inđije

Prva isporuka 540 guma proizvedenih u pogonu kompanije Tojo tajer Srbija u Inđiji krenula je put Severne Amerike, navodi se na sajtu Opštine Inđija.
Prvoj isporuci prisustvovali su ambasador Japana u Srbiji Takahiko Kacumata, generalni direktor "Tojo tajera Srbija" Joji Imura, direktor fabrike u Inđiji Ajkut Gidergi, predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, kao i ostali predstavnici menadžmenta kompanije i zaposlenih.

Imura je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je to prva isporuka iz fabrike u Inđiji za američko tržište.
"Potrošači u Americi će već za nekoliko meseci voziti svoje automobile sa gumama proizvedenim u ovoj fabrici. Naš sledeći cilj je dostizanje proizvodnje punim kapacitetom. Već se osećam ushićenim kad pomislim da će za manje od godinu dana ovaj utovarni prostor biti prepun naših proizvoda, pripremajući se da krenu na put širom sveta", naveo je direktor "Tojo tajera Srbija".
"Tojo tajer Srbija" je prvi evropski pogon japanske kompanije koji se nalazi u severoistočnoj radnoj zoni u Inđiji. Kompanija je u Srbiji osnovana 4. oktobra 2019. godine.
Zvanična ceremonija otvaranja biće održana u decembru ove godine, kada će i svi objekti biti spremni.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Otkotrljale se prve gume iz Inđije: Tojo tajers poslao 500 u Ameriku

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2022

INĐIJA - Prva isporuka 540 guma proizvedenih u pogonu kompanije Tojo Tajers Srbija u Inđiji krenula je juče put Sjeverne Amerike, objavljeno je na sajtu Opštine Inđija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.