Izvor: Blic, 04.Apr.2023, 08:47

Šta ako ste posle 1. aprila stavili LETNJE GUME A PAO JE SNEG: Da li policija može da vas kazni? Ovi ljudi su to učinili i pogledajte KAKO SU ZAVRŠILI (FOTO)

Iako od 1. aprila zimske gume nisu obavezne vozači ne bi trebalo da izlaze na saobraćajnice sa letnjim gumama zbog bezbednosti. Dokaz za to smo dobili, nažalost, već jutros kada je zbog otežanih uslova na kolovozima došlo do nekoliko nesreća.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hoće li vam policija pisati kaznu ako vas po aprilskom snegu zasutavi sa letnjim gumama?

Izvor: Danas, 04.Apr.2023

Zakonska obaveza da na vozilu stoje zimske gume u slučaju snežnih padavina istekla je 1. aprila. A šta se dešava kad, kao danas, posle 1. aprila padne sneg a nas policja uhvati da vozimo sa letnjim gumama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.