Serija Kaljave gume, epizoda 8: Ljubavno pismo! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 06.Mar.2021, 10:34

Serija Kaljave gume, epizoda 8: Ljubavno pismo! (VIDEO)

Serija "Kaljave gume" epizoda 8. pod nazivom "Gost" biće emitovana na RTS-u u nedelju u 20 časova. Vesna čita ljubavno pismo koje joj je on doneo...

Epizoda 8:

Vesna, bleda i izbezumljena, ponovo ulazi u kuću nakon što je stranca - Roberta - ispratila. Kada svi slavski gosti konačno odu kući, ona pročita ljubavno pismo koje joj je Robert predao, a u kome su i ključevi novog kamioneta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Tužna je i zbunjena, i ponovo se poverava Staji, koji podstiče njen impuls da Robertu pruži još jednu šansu. Posle svađe sa Stefanom, Vesna odlazi u Luizijanu, gde pronalazi Roberta koji je ostao bez para i živi u prikolici. Njih dvoje shvataju da postoji samo jedno mesto gde mogu sebi da priušte da žive dobro i kreću na put.

Režiju potpisuje Miodrag Ćertić. Scenaristkinja je Mia Ćertić, a glavne uloge igraju Gorica Popović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Kris Malki, Aida Torturo, Jovana Gavrilović i Miki Krstović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.