Serija Kaljave gume epizoda 7: Đurđevdan! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 05.Mar.2021, 10:36

Serija Kaljave gume epizoda 7: Đurđevdan! (VIDEO)

Serija "Kaljave gume" epizoda 7. " Đurđevdan" biće emitovana u subotu na RTS-u u 20. časova. Kako se pripremaju za veliki dan, Vesna se priseća svoje traumatične prve slave kao mlade neveste.

Vesna, s tugom u srcu nakon rastanka sa Robertom, vraća se u porodični život u Kaliforniji. Pristaje da pomogne Stefanu i Dini da se pripreme za svoju prvu slavu. Kako se pripremaju za veliki dan, Vesna se priseća svoje traumatične prve slave kao mlade neveste.

Dina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se nervira dok se jedan za drugim neočekivani gosti pojavljuje na slavi, primoravajući je da i dalje dodaje stolice za prazničnom trpezom. Napokon se na vratima pojavljuje misteriozni neznanac koji traži Vesnu.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.