Sarajevo: Avionu Turkiš Erlajnsa pukle dve gume pri sletanju

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Avionu Turkiš Erlajnsa pukle dve gume pri sletanju

Avionu kompanije Turkiš Erlajns pri sletanju na Sarajevski aerodrom večeras su pukle dve zadnje gume, ali putnici su bezbedno iskrcani, preneli su mediji u BiH. Predstavnica za odnose s javnošću sarajevskog aerodroma Belma Chureković potvrdila je da su u 19:12 sati pukle dve gume na avionu koji je stizao iz Istanbula, preneo je portal Klix.ba. Srećom, avion je bez ikakvih problema sleteo i putnici su bezbedno iskrcani iz aviona. "To ni na koji način ne utiče na odvijanje saobraćaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ima kašnjenje u odlascima jer se još uvek sanira kvar", kazala je Churekovićeva. Ona je rekla da nisu poznati uzroci incidenta, ali je dodala da ovo nije neuobičajen slučaj i da će biti potrebno vremena da se utvrdi pravi razlog, kao i u kojem momentu su pukle gume, navodi Klix.ba.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sarajevo: Avionu Turkiš Erlajnsa pukle dve gume pri sletanju

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015

Avionu kompanije Turkiš Erlajns pri sletanju na Sarajevski aerodrom večeras su pukle dve zadnje gume, ali putnici su bezbedno iskrcani, preneli su mediji u BiH...Predstavnica za odnose s javnošću sarajevskog aerodroma Belma Ćureković potvrdila je da su u 19:12 sati pukle dve gume na avionu koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.