Putevi Srbije: Na području Ivanjice zabranjen saobraćaj kamionima s prikolicom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Feb.2023, 21:37

Putevi Srbije: Na području Ivanjice zabranjen saobraćaj kamionima s prikolicom

BEOGRAD – Na području Ivanjice na snazi je zabrana saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere na svim putnim pravcima u višim predelima. Putevi Srbije vozačima savetuju da koriste zimske gume, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu. Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi su na još […]
Vest Putevi Srbije: Na području Ivanjice zabranjen saobraćaj kamionima s prikolicom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNO UPOZORENJE ZA VOZAČE Na području Ivanjice zabranjen saobraćaj kamionima s prikolicom

Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 01:34

Na području Ivanjice na snazi je zabrana saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere na svim putnim pravcima u višim predelima.

Nastavak na Blic...

NA SNAZI NOVA ZABRANA NA PODRUČJU IVANJICE! Bitno upozorenje za vozače: Prilagodite brzinu kretanja zimskim uslovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023

Putevi Srbije uputili upozorenje vozačima zbog situacije na putu...Na području Ivanjice na snazi je zabrana saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere na svim putnim pravcima u višim predelima...Putevi Srbije vozačima savetuju da koriste zimske gume, poštuju ograničenja brzine i da prilagode...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.