Premium, kineske ili obnovljene gume, koje su bolje?

Izvor: AutoBlog, 18.Avg.2020, 16:20

Premium, kineske ili obnovljene gume, koje su bolje?

Zanimljivo testiranje su sproveli nemačka organizacija TÜV SÜD i švajcarski magazin Auto-illustratedierte. Naime, uzeli su premium gumu Goodyear EfficientGrip Performance 2, kineski proizvod Goodride SA37 Sport te nemačku obnovljenu gumu King-Meiler STREAX. Dimenzije su 225/45 R 17 W – gume su predviđene za brzinu do 270 km/h. Na test poligonu su ih podvrgli klasičnim naporima kako bi ustanovili koja je bolja. Naravno, ne treba biti preveliki mudrac da bi zaključili da će Goodyear iz svega izaći kao pobednik, ali zanimljivo je videti kako su prošle ostale dve gume. Obnovljena guma štedi do 70 posto na materijalima te oko 30 posto u emisijama CO2 prilikom...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premium, kineske ili obnovljene gume, koje su bolje?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2020

Zanimljivo testiranje su sproveli njemačka organizacija TÜV SÜD i švajcarski magazin Auto-illustratedierte. Naime, uzeli su premium gumu Goodyear EfficientGrip Performance 2, kineski proizvod Goodride SA37 Sport te njemačku obnovljenu gumu King-Meiler STREAX.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.