Požar na izvoznom oknu borske Jame

Izvor: Bor030.net, 19.Maj.2023, 12:21

Požar na izvoznom oknu borske Jame

Na izvoznom oknu rudnika Jama danas oko 11 časova izbio je požar. Gusti crni dim bio je vidljiv iz većeg dela grada. Prema nezvaničnim informacijama vatra je izbila na trakastom transporteru zbog čega se osećao miris zapaljene gume. Na licu mesta izašle ekipe hitne medicinske pomoći i vatrogasaca-spasilaca. Za sada nema informacija o povređenima i […] The post Požar na izvoznom oknu borske Jame appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Jami: Kompanija Srbija Ziđin Koper izdala saopštenje

Izvor: Bor030.net, 19.Maj.2023

Povodom požara koji se danas oko 11 časova dogodio na izvoznom oknu rudnika „Jama“ oglasila se kompanija Srbija Ziđin Koper. U saopštenju se navodi da se pretpostavlja da je do požara došlo usled paljenja trake za oblaganje drobilce, prilikom izvođenja radova. „Brzom reakcijom Vatrogasno-...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.