Ovaj Rus na tri točka je spreman za trkanje na ledu

Izvor: AutoBlog, 22.Mar.2020, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj Rus na tri točka je spreman za trkanje na ledu

Motocikl koji vidite na slikama je Ducati Hypermotard 1100... ili je makar to bio pre nego što je zahvaljujući veštim majstorima iz ruske radionice Balamutti postao ledena mašina na tri točka. Pažljivo oko će primetiri čelični trelis ram sa Hypermotard modela, jednostranu viljušku, ali i njegov vazduhom hlađeni agregat. Doduše, takođe ćete primetiri i još jedan točak napred, turbo kompresor, gume sa kramponima i kontrole koje kao da su sa svemirskog broda. Balamutti ima velike planove s ovom mašinom, a jedan od njih je i nastup na čuvenoj „Bajkalskoj milji”, ledenom festivalu brzine koji se svake godine održava u Sibiru, nedaleko od granice sa Mongolijom. Njen kreator, Vitalij Seljukov je imao toliko ideja, od...
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ovaj Rus na tri točka je spreman za trkanje na ledu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2020

​Motocikl koji vidite na slikama je Ducati Hypermotard 1100.. ili je makar to bio prije nego što je zahvaljujući vještim majstorima iz ruske radionice Balamutti postao ledena mašina na tri točka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.