Od danas prestaje obaveza upotrebe zimskih guma koliko i koliko će koštati zamena

Izvor: OkRadio.rs, 01.Apr.2024, 10:23

Od danas prestaje obaveza upotrebe zimskih guma koliko i koliko će koštati zamena

Vozače u Srbiji od danas očekuje zamena pneumatika i prelazak sa zimskih na letnje gume. Za razliku od zimskih, čije je korišćenje Zakon o bezbednosti saobraćaja propisao od 1. novembra do 1. aprila, letnje gume nisu zakonska obaveza, ali se apsolutno preporučuju zbog lične i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju.   Zamena pneumatika kod vulkanizera u Vranju će vas koštati od 200-250 dinara po gumi.      
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Danas prestaje obaveza korišćenja zimskih guma

Izvor: AutoBlog, 01.Apr.2024

Danas prestaje važenje zakonske obaveze stavljanja zimskih guma na sva četiri točka, a prolećno vreme daje dodatan podsticaj da se zimske gume zamene letnjim.Zakonska obaveza stavljanja zimskih guma na sva četiri točka važi od 1. novembra do 1. aprila, ili do trenutka postojanja snega, leda i poledica...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.