Izvor: Radio 021, 22.Okt.2020, 15:58

Od 1. novembra obavezne zimske gume

Agencija za bezbednost saobraćaja podsetila je vozače da je od 1. novembra ove godine do 1. aprila 2021. obavezna upotreba zimske opreme na vozilima na putevima Srbije.

U saopštenju Agencije ističe se da zimska oprema obuhvata zimske pneumatike na svim osovinama, a da dubina gazećeg sloja na pneumaticima ne sme biti manja od četiri milimetra.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zimske gume obavezne od 1. novembra

Izvor: AutoBlog, 22.Okt.2020

Agencija za bezbednost saobraćaja podsetila je vozače da je od 1. novembra ove godine do 1. aprila 2021. obavezna upotreba zimske opreme na vozilima na putevima Srbije. U saopštenju Agencije ističe se da zimska oprema obuhvata zimske pneumatike na svim osovinama, a da dubina gazećeg sloja na pneumaticima...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.