Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Okt.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. novembra do 1. aprila obavezne zimske gume

Zimske gume obavezne su od 1. novembra do 1. aprila ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalaze sneg, led ili poledica. Agencija za bezbednost saobraćaja i AMSS podsetili su sve vozače da vozila moraju biti opremljena zimskom opremom, kao i da izvan naseljenih mesta, obavezno je (u prtljažniku) imati lance ili druga sredstva za … The post Od 1. novembra do 1. aprila obavezne zimske gume appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Ako nemate zimske gume, a dogodi se udes – platićete milione

Izvor: RTS, 31.Okt.2019

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja zimske gume su obavezne za sva motorna vozila od 1. novembra do 1. aprila, kada na putu ima snega, leda i poledice. Ukoliko sneg iznenadi vozače, prete im visoke novčane kazne, pa čak i zatvor. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.