Novinarki B92 u Hrvatskoj probušene gume na automobilu

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2015, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarki B92 u Hrvatskoj probušene gume na automobilu

Novinarki "B92" Suzani Trninić u Rijeci su nepoznati počinioci probušili gume na automobilu dok je putovala ka Rovinju zbog češća na "Vikend medija festivalu".

Gume na automobilu beogradskih tablica, koji je imao oznaku "pres", probušene su na benzinskoj pumpi na Grobniku, prenosi B92.

O ovom incidentu Trninićeva je govorila na jednom od panela na "Vikend medija festivalu". "Imam na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 32.000 pratilaca, ali nisam tu vest juče objavila jer mislim da bi se proširila histerija. Nisam htela napisati ni da moje kolege i ja nismo mogli normalno preći granicu na Bajakovu, nego smo kao hajduci prolazili kroz BiH, da bi nam se na kraju dogodilo da nam u Rijeci izbuše gume", rekla je Trninić.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.