Novinarki B92 u Hrvatskoj probušene gume na automobilu

Novinarki "B92" Suzani Trninić u Rijeci su nepoznati počinioci probušili gume na automobilu dok je putovala ka Rovinju zbog češća na "Vikend medija festivalu".

Novinarki "B92" Suzani Trninić u Rijeci su nepoznati počinioci probušili gume na automobilu dok je putovala ka Rovinju zbog češća na "Vikend medija festivalu".

Gume na automobilu beogradskih tablica, koji je imao oznaku "pres", probušene su na benzinskoj pumpi na Grobniku, prenosi B92.

O ovom incidentu Trninićeva je govorila na jednom od panela na "Vikend medija festivalu". "Imam na Tviteru 32.000 pratilaca, ali nisam tu vest juče objavila jer mislim da bi se proširila histerija. Nisam htela napisati ni da moje kolege i ja nismo mogli normalno preći granicu na Bajakovu, nego smo kao hajduci prolazili kroz BiH, da bi nam se na kraju dogodilo da nam u Rijeci izbuše gume", rekla je Trninić.

  • Lala

    26.09.2015 14:35
    Rijeka i Istra su poznati po toleranciji, kao i Vojvodina gde u miru i slozi zive narodi razlicitih vera i nacionalnosti. Vojvodina je tu idealna da se nastane za stalno muslimani time bi postali jos vise, multikulturalna sredina!
  • 25.09.2015 23:24
    Jadni Riječani i kod njih se počele množiti budale. :(
  • lajavko

    25.09.2015 20:56
    B92 još uvek ima novinare?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija