Niška urbana gerila u akciji

Izvor: Megafon.co, 18.Maj.2022, 14:52

Niška urbana gerila u akciji

Niška urbana gerila nastavlja da šeta gradom i ukazuje na probleme.
“Obišli smo i “Pantelejsku šikanu” na Somborskom bulevaru i još jednom podsetili na ogromnu opasnost nebezbednog kružnog toka, gde se često dešavaju saobraćajne nezgode”, poručuju.
Postavili su gume i dali Somborskom bulevaru šmek staze za trke formule.
“Postavili smo 80 guma, u crvenoj i beloj boji, kao privremenu zaštitnu ogradu, a sada pozivamo nadležne >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << institucije da reaguju i ovu “crnu tačku” u gradu trajno obezbede!”
Foto – Niška urbana gerila Građani koji žive u ovom delu Niša više puta su apelovali da se problem loše postavljenog kružnog toka reši, kažu gerilci, jer ozbiljno narušava bezbednost ljudi. Ali dodaju da reakcija i konkretnih rezultata po tom pitanju za sada nema.
“P.S. Našu akciju pomogla je Formula 1, koja podržava najveće cirkuse na svetu!”
Niška urbana gerila su Naismeni, dobri ljudi (nice) koji su iz Niša (Naissus). Okupili su se, kažu, kako bi na kreativni način ukazali na probleme u svom gradu pošto su videli da servisi koji su dostupni građanima da prijave probleme u svojoj okolini ne reaguju.
Foto – Niška urbana gerila
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.