NOVINARE N1 POKOPAO JEDAN NJIHOV SABORAC Hteli da isprozivaju Vučića, pa ispali SMEŠNI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 05:35

NOVINARE N1 POKOPAO JEDAN NJIHOV "SABORAC" Hteli da isprozivaju Vučića, pa ispali SMEŠNI (VIDEO)

Nisu se dogovorili ko će šta da kaže

Novinari Đilasove televizije N1 Jelena Obućina i Miran Pogačar prozvali su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako ne govori istinu, kada je on naveo kako su čekići koji su pojedinci na protestima u Šapcu koristili bili napravljeni od gume tj. da su obične igračke.

Njihove sramne tvrdenje "pokopao" je upravo advokat Vladimir Terzić, koji zastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "heroja" zaslužnog za zversko prebijanje bageriste.

On je potvrdio da su čekići koji su korišćeni na protestu u Šapcu zaista i bili od gume, čime je ućutkao novinare N1.

A VUČIĆ SAMO GOVORI ISTINU!

Jelena Obućina i Miran Pogačar imaju sumnju u Vučićeve reči da su čekići u Šapcu bilo gumeni, misle da time relativizuje stvar i da se podsmeva...ali tu informaciju je dao Vladimir Terzić - advokat njihovog "HEROJA" koji je pretukao bageristu! ⤵️ pic.twitter.com/pdaxSor6bw

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 30, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.