Milovan Vesnić pred Slovakia ring

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Vesnić pred Slovakia ring

Srpski automobilista Milovan Vesnić, vodeći u generalnom plasmanu sa 109 poena, nastavlja takmičenje u TCR Istočna Evropa i ESET kupu ovog vikedna u Slovačkoj. On je posle pucanja gume u obe trke na Grobniku, ipak, zadržao vođstvo u generalnom plasmanu ispred Čeha Jahima Galaša.
"Nadam se da su pehovi prošli i da će na Slovakija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ringu biti sve u redu sa automobilom. Prednost koju imam nije velika, pa moram pametno da odvezem narednu rundu", kaže Vesnić i ističe da voli da vozi na Slovakija ringu.


„Po meni je to najlepša i najbolja staza koju imamo u kalendaru ove godine. Poznajem je dobro, mnogo puta sam se tamo takmčio, samo je važno da sa automobilom bude sve u redu", ističe Vesnić.
On naglašava da, iako je vodeći u generalnom plasmanu, imaće tešku borbu sa stazi.

„Riba je veoma brz, ima auto najnovije generacije, a uz to je Slovakija ring njegov domaći teren, gde redovno testira i takmiči se. Mislim da će mi on biti najveća konkurencija, ali i bar još trojica sa kojima vozim celu sezonu. Mislim da će vikend u Slovačkoj biti dobar, jak i brz", dodao je Vesnić.
Na trci u Slovačkoj učestvovaće i Poljak Jakub Višomirski , takođe, član ASK Vesnić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.