Majdanpek: PUN STAN UKRADENIH STVARI, ČAK I UNUTRAŠNJE GUME KAMIONA

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Avg.2023, 04:42

Majdanpek: PUN STAN UKRADENIH STVARI, ČAK I UNUTRAŠNJE GUME KAMIONA

Majdanpek, 2. avgust – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su B. D. (1994) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa, neovlašćeno držanje opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Policija je prilikom pretresanja stana u kojem osumnjičeni živi, pronašla šest akumulatora, tri alternatora, šest unutrašnjih guma za kamion, veću količinu kablova, a sumnja se da su ovi predmeti  ukradeni >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << iz jedne kineske kompanije u ovom gradu.
Policija je takođe pronašla i manju količinu marihuane, a prilikom pretresa, osumnjičeni je ometao policijske službenike, nakon čega je savladan.
– Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu Negotinu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Majdanpek: PUN STAN UKRADENIH STVARI, ČAK I UNUTRAŠNJE GUME KAMIONA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Majdanpek: NIŠLIJA U IZNAJMLJENOM STANU DRŽAO DROGU

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Avg.2023

Majdanpek, 2. avgust – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su M. P. (1980) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.. Policija...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.