Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Okt.2010, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi ukrali točkove sa inspekcijskog automobila u Pirotu

PIROT - Nepoznate osobe ukrale su noćas sve četiri gume sa točkova na vozilu inspekcijskih službi Skupštine opštine Pirot parkiranog u centru grada, potvrđeno je u Policijskoj upravi u tom gradu.

Šef Odseka za stambeno-komunalne poslove u Skupštini opštine Pirot Bojan Pešić izjavio je da je video da na službenom automobilu nema guma na točkovima, jutros kada je krenuo na posao. Prema njegovim rečima, vozilo je bilo parkirano na parking mestu u ulici Predraga Boškovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Pavla u centru grada.

- To vozilo koriste sve inspekcijske službe opštine. Odmah smo kupili četiri nove gume kako bi vozilo mogli da koristimo - rekao je Pešić i dodao da u inspekciji pretpostavljaju da je u krađi učestvovalo više osoba.

Pešić je rekao da se inspekcijskoj službi nikada nisu desile slične krađe i da su službena vozila stalno parkirana u istoj ulici na obeleženim parking mestima. Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju slučaja i pronalaženju počinilaca.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.