Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jun.2023, 21:30

Leto donosi velike promene: Šta vaš horoskopski znak očekuje u julu?

AJ 30. jun 2023. 20:32

Foto: adamkontor/pikabai.com

Pred nama je dugo, toplo leto, koje sa sobom uvek nosi neke nove avanture. Leti smo srećniji i opušteniji, pa naša dobra energija privlači lepe i uzbudljive ljude i situacije. U nastavku pročitajte šta čeka vaš znak u julu.
1. Iznad Dugo ste čekali da mnoga pitanja kojima se bavite u svakodnevnom životu konačno postaje normalna. Već vam je dosta ove gume i preopterećenosti obavezama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pa osećate i fizički i psihički umor. Zato je sada vreme da odvojite trenutak samo za sebe, bez ikakvih ometanja.
2. Bik Lako ćete steći nove prijatelje sa drugim ljudima. Vaša elokvencija će biti na veoma visokom nivou. Kao riba u vodi, osećate se u društvu ljudi sa istim intelektualnim interesima. Poželećete da produžite svoje znanje, da napišete na kurs ili grupne časove.
3. Blizanci U julu više pažnje posvetite stvarima koje se odnose na emocije. Pobrinite se da se odnosi koji vas vezuju sa vašom drugom polovinom budu bolji i topli. Ipak, nemojte računati da će sve proći gladko i bez problema, ali isplatiće se.
4. Rak I dalje ćete moći da budete sigurni da sve što radite idete kako želite. U emotivnoj sferi nastupiće period u kome će sukobi i nesporazumi biti na dnevnom redu, posebno sredinom meseca.
5. Lav U julu će konačno doći vreme kada ćete početi da osećate da sve počinje da vam ide na ruku. Pre svega, to će biti finansijska pitanja vezana za investicije i profesionalna.
6. Devica Dajte sebi vremena i za ljubav. Velika je verovatna da ćete morati da promenite lične planove kako biste usrećili partnera.
7. Slobodno mesto Pokušajte da držite jezik za zubima kada su u pitanju profesionalna pitanja. U suprotnom bi moglo doći do nesuglasica sa nadređenima i kolegama. Umesto toga, uključite se u planiranje projekata koje ćete početi da stvarate kada se vratite sa odmora.
8. Škorpija Osećate neodoživu potrebu da se upoznate i zavirite dublje u svoju dušu, da ponovo saznate smisao života i nove istine o sebi. Ova potreba će biti najizraženija u prvoj polovini meseca, pa vodite računa da izleti u tajanstvene kutke vaše duše budu samo konstruktivni.
9. Strelac U julu, posebno od 4. do 13., počinjete da imate problem sa stvarima za koje se niste nadali da mogu biti problematični. Imaćete pritisak da vam nešto izuzetno važno i jedinstveno izmiče kroz prste.
10. Jarac Za vas će jul biti mesec u kome ćete zaboraviti kreativnošću, hrabrošću i brzim delovanjem. Poput magneta privlačite pažnju drugih, posebno onih suprotnog pola.
11. Vodolija Vaša popularnost u društvu će značajno porasti, ali nepromišljenost i ishitreno ponašanje učiniće sve finansijske poduhvate koje ste nedavno napravili ozbiljno opteretiti kućni budžet.
12. Riba Ako vam je prethodni mesec bio uspešan, u kojem ste uspeli da ojačate mentalnu snagu i oslobodite se svakodnevnih problema i nedoumica, u julu ćete ući optimistično raspoloženi i uživati u pomalo netipičnoj snazi i odgovornosti, Zadovoljna.hr.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.


Detaljnije

Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.