Izraelci bušili gume na kolima u arapskom kvartu Jerusalima

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelci bušili gume na kolima u arapskom kvartu Jerusalima

Izraelska policija je danas saopštila da su vandali bušili gume i ispisivali antiarapske poruke u arapskom kvartu Jerusalima.

Policijski portparol Miki Rozenfeld precizirao je da je oštećeno 19 vozila rano jutros u kvartu Silvan i da policija istražuje incident i traži počinioce.

Ekstremni jevrejski naseljenici se u poslednjih nekoliko godina tako svete za palestinske napade i protestuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv onoga što smatraju propalestinskom politikom izraelske vlade.

Džamije, crkve, levicarske izraelske organizacije, pa čak i izraelske vojne baze su na meti njihovih napada, a takve napade izraelski lideri oštro osudjuju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.