Izvor: RTS, 16.Avg.2020, 11:01

Izrael raketirao Pojas Gaze, zatvorio zonu ribolova

Izraelska vojska zatvorila je zonu ribolova u Pojasu Gaze nakon što je prethodno tamo granatirala položaje palestinskog Hamasa, koji je uzvratio.
Ribolovna zona kod obale Gaze zatvorena je do daljeg, a po nalogu izraelskog ministra odbrane Benija Ganca, prenosi AP.
Tokom večeri izbili su sukobi duž ograde koja Izrael deli od Gaze, rekli su palestinski izvori i izraelska vojska, koja navodi i da je desetak osoba "palilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gume, bacalo eksplozivne naprave i ručne bombe" na ogradu "pokušavajući da joj se približi".
Ministarstvo zdravlja u Gazi saopštilo je da su u izraelskom napadu ranjena dva Palestinca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZMENA RAKETA U POJASU GAZE: Izrael prekinuo dotok hrane Palestini zatvarajući zonu ribolova

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Ministarstvo zdravlja u Gazi saopštilo je da su u izraelskom napadu ranjena dva Palestinca..Izraelska vojska zatvorila je zonu ribolova u Pojasu Gaze nakon što je prethodno tamo granatirala položaje palestinskog Hamasa, koji je uzvratio. Ribolovna zona kod obale Gaze zatvorena je do daljeg, a po nalogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.