Drama na auto-putu: Pukla guma na kamionu, tragedija zamalo izbegnuta VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 16:14

Drama na auto-putu: Pukla guma na kamionu, tragedija zamalo izbegnuta VIDEO

Pucanje gume na auto-putu je izuzetno ozbiljna stvar.

Policija Trnavskog kraja u Slovačkoj objavila je video udesa koji se dogodio na auto-putu u toj zemlji. Incident je mogao da rezultira velikom tragedijom, ali je ona pukom srećom izbegnuta.

Policija je objavila video sa jasnom porukom vozačima, pre svega kamiondžijama: povedite računa o svojim gumama.

Naime, na ovom kamionu je pukla guma, a zatim je vozač izgubio kontrolu, zakucao se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u betonske blokove koji razdvajaju dve trake, probio barijeru i tu se najzad zaustavio. Sreća je što u tom trenutku na auto-putu nije bilo nikoga u levoj traci u oba smera.

Pucanje gume na auto-putu je izuzetno ozbiljna stvar, zbog toga vodite računa da imate dobre i ispravne gume na svojim kamionima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drama na auto-putu: Kako izgleda kad pukne guma na kamionu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

Policija Trnavskog kraja u Slovačkoj objavila je video udesa koji se dogodio na auto-putu u toj zemlji. Incident je mogao da rezultira velikom tragedijom, ali je ona pukom srećom izbjegnuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.