ISPOVEST SVEDOKA BOMBAŠKOG NAPADA U BEOGRADU: Zapištalo mi u ušima! U blizini bilo mnogo radnika!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST SVEDOKA BOMBAŠKOG NAPADA U BEOGRADU: Zapištalo mi u ušima! U blizini bilo mnogo radnika!

U Riječkoj ulici na Vračaru bačena je bomba na automobil marke “porše”.
– Začula se snažna eksplozija i počelo je strašno da mi pišti u ušima. Ja sam sa prozora gledao kako gori “porše karera” tamno sive boje koji je bio parkiran ispred zgrade na kojoj su se izvodili radovi. Svi radovi su stali i radnici su sišli da pomognu. Automobil je bio potpuno u plamenu. Stanari okolnih zgrada su izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i polivali automobil vodom kako bi ugasili požar – rekao je Nenad, čitalac portala Srbija Danas i stanar zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini eksplozije.
Očevidac tvrdi da je automobil na koji je bačena bomba često parkiran u tom naselju.
“Porše” je u vlasništvu M. V. (58), koji inače nema dosije u policiji.
Uviđaj je još uvek u toku.

The post ISPOVEST SVEDOKA BOMBAŠKOG NAPADA U BEOGRADU: Zapištalo mi u ušima! U blizini bilo mnogo radnika! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.