Otkriveno KO JE VLASNIK “PORŠEA” na koji je bačena bomba na Vračaru (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno KO JE VLASNIK “PORŠEA” na koji je bačena bomba na Vračaru (FOTO)

U Riječkoj ulici na Vračaru bačena je bomba na automobil marke “porše”, čiji je vlasnik Milorad V. (58).
Bomba je bačena nešto pre 17 časova, a kako se saznaje, automobil je koristio Miloradov sin Lazar V., koji je navodno od ranije poznat policiji.
Motiv napada, zasad, nije poznat.
U eksploziji samo pukom srećom nema povređenih, a stanari kažu da je odjeknula snažna detonacija.
– Začula se snažna eksplozija i počelo je strašno da mi pišti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u ušima. Ja sam sa prozora gledao kako gori “porše karera” tamno sive boje koji je bio parkiran ispred zgrade na kojoj su se izvodili radovi. Svi radovi su stali i radnici su sišli da pomognu. Automobil je bio potpuno u plamenu. Stanari okolnih zgrada su izašli i polivali automobil vodom kako bi ugasili požar – rekao je Nenad, čitalac portala Srbija Danas i stanar zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini eksplozije.
Na licu mesta su brojne policijske ekipe koje vrše uviđaj.

The post Otkriveno KO JE VLASNIK “PORŠEA” na koji je bačena bomba na Vračaru (FOTO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SIVI “PORŠE” PONOVO TUTNJI VRAČAROM, POLICIJA ČUVA PODRUČJE: Neverovatne scene na mestu bombaškog napada!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019

U Riječkoj ulici na Vračaru bačena je bomba na automobil marke “porše”, čiji je vlasnik Milorad V. (58).. Bomba je bačena nešto pre 17 časova, a kako se saznaje, automobil je koristio Miloradov sin Lazar V.. Motiv napada, zasad, nije poznat.. U eksploziji samo pukom srećom nema povređenih,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.