Sajam motocikala

Izvor: GledajNapred, 13.Jul.2011, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam motocikala

SAJAM. - Od 14. do 17. jula (12.00 - 20.00), ispred tržnog centra "Delta City", biće održan "Moto show Delta City 2011", sajam motocikala i moto opreme. Manifestacija će biti edukativnog i komercijalnog karaktera, a učešće su potvrdile sve vodeće firme iz Srbije.

Od proizvođača motocikala i skutera biće izloženi "Honda", "Suzuki", "Yamaha", "Hyosung", "Harley Davidson", "Piaggio", "Vespa", >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << "Gilera", "Aprilia", "Moto Guzzi", "Scarabeo", "Derbi", "LML", "Kymco"... Moto opremu će predstaviti svi vodeći uvoznici moto opreme u Srbiji tako da će biti veliki izbor kaciga, jakni, pantalona, rukavica, sistema za zaključavanje...

Budući motoristi moći će da vežbaju na poligonu sa instruktorima, biće omogućene test vožnje, a organizatori će prirediti i izbor za najlepši motocikl i skuter, kao i takmičenje u najsporijoj vožnji. (Ah Neša)
Pogledaj vesti o: Yamaha,   Suzuki,   Harley Davidson,   Aprilia

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.