Sajam motocikala, skutera i moto opreme u Delta sitiju

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam motocikala, skutera i moto opreme u Delta sitiju

Četvorodnevni Sajam motocikala, skutera i moto opreme „Moto Show Delta City 2011.“ počinje sutra na platou ispred ovog beogradskog šoping mola, najavili su organizatori.

Učešće su potvrdile sve vodeće firme iz Srbije, koje će predstaviti novitete u svojoj ponudi motora, skutera i prateće opreme.

Od proizvođača motocikala i skutera biće izloženi Honda, Suzuki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Yamaha, Hyosung, Harley Davidson, Piaggo, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guži, Scarabeo, Derbi, LML, Kymco.

Ljubitelji dvotočkaša imaće priliku da voze test vožnje, koje su najavili mnogi izlagači, budući motoristi moći će da vežbaju vožnju na specijalnom poligonu sa profesionalnim instruktorom, a najavljeni su i popusti za kupovinu motora, skutera i kaciga.

„Moto show Delta City 2011." podržao je Sekretarijat za saobraćaj i Agencija za bezbednost u saobraćaju, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Suzuki,   Harley Davidson

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam motocikala

Izvor: GledajNapred, 13.Jul.2011

SAJAM. - Od 14. do 17. jula (12.00 - 20.00), ispred tržnog centra "Delta City", biće održan "Moto show Delta City 2011", sajam motocikala i moto opreme. Manifestacija će biti edukativnog i komercijalnog karaktera, a učešće su potvrdile sve vodeće firme iz Srbije...Od proizvođača motocikala...

Nastavak na GledajNapred...

Sajam motocikala startuje sutra

Izvor: Blic, 13.Jul.2011

Na platou ispred šoping mola "Delta siti" sutra počinje sajam motocikala, skutera i moto opreme „Moto šou Delta siti 2011.“ koji će trajati do subote u periodu od 12 do 20 časova...Svoje učešće su potvrdile sve vodeće firme iz Srbije, koje će predstaviti novitete u svojoj ponudi motora,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.