Sajam motocikala startuje sutra

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam motocikala startuje sutra

Na platou ispred šoping mola "Delta siti" sutra počinje sajam motocikala, skutera i moto opreme „Moto šou Delta siti 2011.“ koji će trajati do subote u periodu od 12 do 20 časova.

Svoje učešće su potvrdile sve vodeće firme iz Srbije, koje će predstaviti novitete u svojoj ponudi motora, skutera i prateće opreme.

Od proizvođača motocikala i skutera biće izloženi "Honda", "Suzuki", " >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Yamaha", "Hyosung", "Harley Davidson", "Piaggo", "Vespa", "Gilera", "Aprilia", "Moto Guzzi", "Scarabeo", "Derbi", "LML", "Kymco" i mnogi drugi.

Zainteresovani posetioci i ljubitelji dvotočkaša, imaće priliku da voze test vožnje, koje su najavili mnogi izlagači, a budući motoristi moći će da vežbaju vožnju na specijalnom poligonu sa profesionalnim instruktorom.

Posetioci će imati priliku da po sniženim cenama kupe motore, skutere i kacige. Na sajmu će biti izabran i najlepši motocikl, a najavljeno je takmičenje u najsporijoj vožnji.

„Moto show Delta siti 2011." podržao je Sekretarijat za saobraćaj i Agencija za bezbednost u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Aprilia,   Honda,   Harley Davidson

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.