Izvor: CrnaHronika.rs, 18.Maj.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista u selu Gornje Rataje

U saobraćajnoj nesreći u selu Gornje Rataje stradao motociklista M.J. (27) iz sela Tuleš, kod Aleksandrovca koji je zbog neprilagođene brzine udario u zaštitnu ogradu pored puta.
Motociklista M. J. (27) iz sela Tuleš, kod Aleksandrovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći, saopštila je kruševačka policija.
Do nesreće je došlo jer vozač motocikla marke Jamaha 600 bez registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Vitkova prema Stopanji, nije prilagodio brzinu kretanja uslovima puta, te je udario u zaštitnu ogradu pored kolovoza.
U ovoj nesreći, koja se dogodila u selu Gornje Rataje, motociklista M.J. je zadobio teške telesne povrede opasne po život usled kojih je preminuo na putu do Doma zdravlja Aleksandrovac.
Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kruševcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i službenika Saobraćajne policijske ispostave u Kruševcu i stanice u Aleksandrovcu.
Izvor: rts
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJKA POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Automobilom sletela s puta i izgubila život na licu mesta

Izvor: S media, 19.Maj.2013, 02:21

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ranim jutarnjim časovima desila u Zagrebu pživot je izgubila 25-godišnja devojka...Do nesreće je došlo oko 03 sata kada je devojka, upravljajući vozilom Renault Clio, nakon preticanja i neprilagođene brzine u blagom desnom zavoju izgubila kontrolu nad...

Nastavak na S media...

U saobraćajnoj nesreći poginuo motociklista

Izvor: Akter, 19.Maj.2013

Policijska uprava u Kruševcu saopštila je danas da je u selu Gornje Rataje u opštini Aleksandrovac u saobraćajnoj nesreći život izgubio jedan motociklista

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.