Jeziv udes kod Kikinde: Bajker (26) stradao u saobraćajnoj nesreći (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv udes kod Kikinde: Bajker (26) stradao u saobraćajnoj nesreći (FOTO) (VIDEO)

Daniel Sakal (26) iz Tobe kod Nove Crnje, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju popodne, oko 13 sati i 45 minuta, dogodila na raskrsnici na izlazu iz Kikinde, kod Kvantaške pijace.

Nesrećni mladić, vozeći motocikl „jamaha R1“, sudario se sa automobilom marke „ford mondeo“ za čijim je upravljačem bio N.I. (27) iz Kikinde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Sakal je na licu mesta ostao mrtav. Istraga će utvrditi šta je prouzrokovalu tragičnu pogibiju motocikliste, koji je u Kikindi trebalo da se nađe sa kolegama iz ovdašnjeg Moto kluba „No limits“ , čiji je bio član.

Foto: Telegraf

Daniel je po dolasku iz Torbe u Kikindu, otišao do benzinske pumpe da natoči gorivo. Potom se zaputio ka izlazu iz Kikinde, da bi se našao sa drugarima bajkerima. Tek što je prošao raskrsnicu, iz suprotnog pravca naišao je „ford mondeo“:

- Radovali smo se susretu sa Sakalom. Ništa nije slutilo na tragediju. Trebalo je da zajedno odemo u Turiju na „Kobasicijadu“, da otvorimo novu sezonu. Umesto da uživamo u prelepom danu i vožnji, evo šta smo ovde zatekli - rekao je Mirko Brkanlić, predsednik Moto kluba „No limits“ iz Kikinde.

Foto: Telegraf

Mirko je zajedno sa ostalim bajkerima u tišini i neverici posmatrao završetak uviđaja.

- Neko je javio da su se sudarili automobil i motocikl.  Daniela smo čekali kod mene kući. Presekao me je telefonski poziv. Seli smo na motore i došli ovde. Zatekao nas je stravičan prizor. Iako po godinama mlad, Daniel je bio iskusan bajker. U Beču je radio kao eletričar, dok su mu Tobi roditelji i četvorogodišnji sinčić - dodao je Brkanlić.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.