≫ 

Jeziv udes kod Kikinde: Bajker (26) stradao u saobraćajnoj nesreći (FOTO) (VIDEO)

Daniela smo čekali kod mene kući. Presekao me je telefonski poziv. Neko je javio da su se sudarili automobil i motocikl. Seli smo na motore i došli ovde

  • 10

Daniel Sakal (26) iz Tobe kod Nove Crnje, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju popodne, oko 13 sati i 45 minuta, dogodila na raskrsnici na izlazu iz Kikinde, kod Kvantaške pijace.

Dve saobraćajne nesreće na Smederevskom putu: Poginuo muškarac, drugi kolima upao u kanal pa pobegao (FOTO)

Nesrećni mladić, vozeći motocikl „jamaha R1“, sudario se sa automobilom marke „ford mondeo“ za čijim je upravljačem bio N.I. (27) iz Kikinde.

Sakal je na licu mesta ostao mrtav. Istraga će utvrditi šta je prouzrokovalu tragičnu pogibiju motocikliste, koji je u Kikindi trebalo da se nađe sa kolegama iz ovdašnjeg Moto kluba „No limits“ , čiji je bio član.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daniel je po dolasku iz Torbe u Kikindu, otišao do benzinske pumpe da natoči gorivo. Potom se zaputio ka izlazu iz Kikinde, da bi se našao sa drugarima bajkerima. Tek što je prošao raskrsnicu, iz suprotnog pravca naišao je „ford mondeo“:

- Radovali smo se susretu sa Sakalom. Ništa nije slutilo na tragediju. Trebalo je da zajedno odemo u Turiju na „Kobasicijadu“, da otvorimo novu sezonu. Umesto da uživamo u prelepom danu i vožnji, evo šta smo ovde zatekli - rekao je Mirko Brkanlić, predsednik Moto kluba „No limits“ iz Kikinde.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mirko je zajedno sa ostalim bajkerima u tišini i neverici posmatrao završetak uviđaja.

- Neko je javio da su se sudarili automobil i motocikl.  Daniela smo čekali kod mene kući. Presekao me je telefonski poziv. Seli smo na motore i došli ovde. Zatekao nas je stravičan prizor. Iako po godinama mlad, Daniel je bio iskusan bajker. U Beču je radio kao eletričar, dok su mu Tobi roditelji i četvorogodišnji sinčić - dodao je Brkanlić.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dudule

    26. februar 2017 | 18:22

    Mondeo skretao lijevo oduzeo mu prvenstvo prolaza a on razvukao R1 na 150kmh...brzina ubija

  • Krsta

    26. februar 2017 | 18:38

    Užas, ovo je samo.brzina i nepostojanje propisa....žalosno da je tako. Počela iva godina

  • Zbunjeni

    26. februar 2017 | 21:56

    Nemojte da vozite suludom brzinom I ne provlacite se kroz guzvu nego piatujte propise I necete ginuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA