BG: U teškom sudaru povređeno 12 osoba

Izvor: S media, 18.Maj.2012, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: U teškom sudaru povređeno 12 osoba

Od 12 osoba, medju kojima je šestoro dece, povredjenih u saobraćajnoj nesreći u Slancima u beogradskoj opštini Palilula, jedanestoro je otpušteno na kućno lečenje, a u bolnici je i dalje vozač motora, koji je najteže povredjen u tom udesu.

U Birou za komunikaciju sa medijima MUP-a agenciji Beta jutros je rečeno da je do udesa došlo kad su se sudarili motor marke "Jamaha" beogradskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oznaka i kombi marke "Ford" leskovačkih oznaka.

Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći, dvojica povređenih

Video snimak teškog udesa u Grdeličkoj klisuri (VIDEO)

U udesu u Radničkoj povređeni i mala devojčica i beba

Najteže je povredjen vozač motora J.K, star 38 godina i on je i dalje u bolnici, a uvidjaj o toj nesreći je još u toku, kažu u MUP-u.

Sudar u Slancima se desio sinoć oko 23 časa. U kombiju, koji je vozio muškarac star 41 godinu bili su svi ostali povredjeni.

U Hitnoj pomoći je rečeno da je povredjeni vozač motora u polusvesnom stanju sinoć prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

Od dece su povredjena dva dečaka stara po 16 godina, dvogodišnja i jedanaestogodišnja devojčica i sedmogodišnji i osmogodišnji dečaci. Oni su svi zbrinuti na licu mesta, a zatim im je ukazana pomoć lekara u Urgentnom centru.

Svi su otpušteni na kućno lečenje.

(Blic/Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.