Volvo objavio operativni profit za prvu polovinu godine

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo objavio operativni profit za prvu polovinu godine

Volvo Car Group je objavio operativni profit za prvih šest meseci 2014. godine koji je iznosio 132 miliona evra i koji je ostvaren pre svega zahvaljujući snažnoj potražnji za vozilima ove kompanije na ključnim tržištima kap što su Kina, Švedska i zapadna Evropa.

Prodaja za prvih šest meseci ove godine kompanije je uvećana za 9.5% u prvoj polovini godine i iznosila je 229.013 jedinica u poređenju sa 209.117 jedinica u prvoj polovini prethodne godine. Prva polovina >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je bila veoma pozitivna za Volvo kaže Hakan Samuleson, predsednik i izvršni direktor Volvo Car Group. Kompanija je ove pozitivne rezultate obelodanila nedelju dana pred globalnog predstavljanja potpuno novog Volvo XC90 modela od kojeg se očekuje da će dodatno da unapredi poziciju kompanije.

foto © Volvo
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.