Volvo besplatno krpi gume i popravlja oštećen vetrobran

Izvor: B92, 03.Feb.2022, 23:15

Volvo besplatno krpi gume i popravlja oštećen vetrobran

Vlasnici vozila švedskog auto-brenda koji budu imali problema sa vetrobranskim staklom ili gumama mogu da računaju na besplatnu popravku istih.

Volvo u Velikoj Britaniji uvodi novi program usmeren ka poboljšanju bezbednosti na lokalnim saobraćajnicama.

Stari ili novi automobil, dobro održavani ili ne, tek svaki Volvo registrovan na Ostrvu koji bude imao manja oštećenja na vetrobranskim staklima ili gumama biće popravljen u ovlašćenom servisu o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trošku kompanije.

"Prva besplatna usluga popravke u industriji osmišljena je kako bi se vlasnicima vozila naše marke omogućilo da se što pre vrate na put", rekli su u kompaniji Volvo UK.

Besplatni program popravki odnosi se na probušenu gumu ili manje naprsline na vetrobranskom staklu koje se mogu popraviti bez zamene stakla. U slučaju ozbiljnijih problema koji zahtevaju zamenu guma ili vetrobranskog stakla, usluga će biti naplaćena.



"Osim uklanjanja manjih oštećenja, nova usluga će pomoći da se automobile održimo u boljem stanju i na taj način poboljšamo njihovu bezbednost. Mi cenimo Volvo vozače, bez obzira na to koliko godina voze auto našeg brenda. Zato želimo da uvek budu bezbedni i mobilni"
, rekao je Kristijan Elvefors, generalni direktor kompanije Volvo UK.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Volvo,   Zimske gume

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volvo besplatno krpi gume i popravlja oštećen vjetrobran

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2022, 08:35

Vlasnici vozila švedskog auto-brenda koji budu imali problema sa vjetrobranskim staklom ili gumama mogu da računaju na besplatnu popravku istih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.