Ukrali džip sa dvoje dece

Izvor: RTS, 11.Maj.2012, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali džip sa dvoje dece

Nepoznati muškarac ukrao terenac "volvo" u kome su nalazilo dvoje dece. Nakon što je shvatio da su u autu deca, napustio oteto vozilo i pobegao sa saučesnicima. Počinioci još nisu uhapšeni.

U sarajevskom naselju Hrasno nepoznati muškarac ukrao je terenac "volvo" koji je u vlasništvu Merjem Duraković, a u autu su bila njena deca stara tri i devet godina.

Nepoznati muškarac je sinoć oko 21.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sati vozio pedesetak metara, a kada je shvatio da su u automobilu deca, istrčao je iz otetog vozila, a zatim seo u crni "golf 5" u kojem su bili njegovi saučesnici, dvojica nepoznatih muškarca.

Kradljivci su pobegli s mesta događaja.

O ovom su odmah obaveštene policijske patrole, a počinioci još nisu uhapšeni.

"Moj sin, kojem je pet godina, bio je sa sestrom i njenom decom na vikendici. Ona ih je dovezla ispred zgrade gde stanujemo i trebalo je da izađem po dete. Međutim, kako nisam izašla, moja sestra je izvela mog sina do haustora, a njeno dvoje dece ostalo je u autu. U tom momentu nepoznati muškarac seo je u terenac i odvezao se", rekla je Merjeminina sestra Emira Huskić za "Dnevni avaz".

Kako javljaju sarajevski mediji, trogodišnja devojčica je prespavala otmicu, a dečak koji je bio budan je istraumiran i doživeo je psihološki šok.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopov ukrao džip sa dvoje djece

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2012

SARAJEVO - Nepoznati počinilac ukrao je u sarajevskom naselju Hrasno džip "volvo" u kojem je bilo dvoje djece a ubrzo, kad je shvatio da su djeca u automobilu, napustio je vozilo i pobjegao, javljaju federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ukrali džip u kome su bila deca

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2012

U sarajevskom naselju Hrasno nepoznati muškarac ukrao je terenac "volvo" u kome su bila dva deteta, od tri i devet godina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.