Читај ми!

Ukrali džip sa dvoje dece

Nepoznati muškarac ukrao terenac "volvo" u kome su nalazilo dvoje dece. Nakon što je shvatio da su u autu deca, napustio oteto vozilo i pobegao sa saučesnicima. Počinioci još nisu uhapšeni.

U sarajevskom naselju Hrasno nepoznati muškarac ukrao je terenac "volvo" koji je u vlasništvu Merjem Duraković, a u autu su bila njena deca stara tri i devet godina.

Nepoznati muškarac je sinoć oko 21.30 sati vozio pedesetak metara, a kada je shvatio da su u automobilu deca, istrčao je iz otetog vozila, a zatim seo u crni "golf 5" u kojem su bili njegovi saučesnici, dvojica nepoznatih muškarca.

Kradljivci su pobegli s mesta događaja.

O ovom su odmah obaveštene policijske patrole, a počinioci još nisu uhapšeni.

"Moj sin, kojem je pet godina, bio je sa sestrom i njenom decom na vikendici. Ona ih je dovezla ispred zgrade gde stanujemo i trebalo je da izađem po dete. Međutim, kako nisam izašla, moja sestra je izvela mog sina do haustora, a njeno dvoje dece ostalo je u autu. U tom momentu nepoznati muškarac seo je u terenac i odvezao se", rekla je Merjeminina sestra Emira Huskić za "Dnevni avaz".

Kako javljaju sarajevski mediji, trogodišnja devojčica je prespavala otmicu, a dečak koji je bio budan je istraumiran i doživeo je psihološki šok.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије