Winterkorn uspeo da nadglasa Piecha, u potpunosti vratio lojalnost izvršnog odbora VW-a

Izvor: Moto.rs, 19.Apr.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Winterkorn uspeo da nadglasa Piecha, u potpunosti vratio lojalnost izvršnog odbora VW-a

Borba za prevlast između Ferdinanda Peich-a i izvršnog direktora Volkswagen Group Martina Winterkorna je končana obzirom da je Winterkorn uspeo da povrati podršku izvršnog odbora kompanije.

U sovjoj izjavi, ovaj odbor navodi da je Winterkorn najbolje moguće rešenje na mestu izvršnog direktora za VW i da ima punu podršku ovog tela. Odbor je takođe predložio produženje ugovora sa Winterkornom na mestu predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << upravnog odbora i izvršnog direktora kompanije. Sastanak odbora na kojem će se raspravljati o produženju mandata Winterkorna je zakazan za februar naredne godine.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.