Volkswagen za kraj juna sprema dvostruku poslasticu FOTO

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 17:32

Volkswagen za kraj juna sprema dvostruku poslasticu FOTO

Za dve sedmice premijeru će imati restilizovani Arteon, ali i potpuno nova, Shooting Brake varijanta ovog automobila.

Kako pandemija koronavirusa polako jenjava u Evropi, bude se i proizvođači automobila, pa je sve više novih modela u najavi.

Na red su došli automobili čije su premijere bile odložene zbog virusa, ali i noviteti koji su prema ranijem rasporedu trebalo da budu predstavljeni upravo na leto. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Volkswagen za 24. jun najavljuje debi dva nova modela.

Jedan je redizajnirana kupe-limuzina Arteon, a drugi njegova potpuno nova karoserijska varijanta - Shooting Brake.

Fotografije delimično maskiranih pretprodukcijskih test vozila već kruže Internetom, što je bilo dovoljno da nezavisni dizajner Nikita Čujko na sajtu Kolesa.ru objavi svoju predikciju dizajna restilizovanog Arteona.

Prema njegovim spekulativnim renderima, najviše stilskih promena biće napred, gde primećujemo novu masku u branik, dok će zadnji deo vozila biti osvežen delimično izmenjenim stop svetlima i novim završecima izduvnih cevi.

Još jedan upečatljiv detalj na prednjem delu Arteona biće LED traka koja vizuelno povezuje prednja dnevna svetla.

U to koliko su ovi renderi verodostojni, uverićemo se vrlo brzo - nakon svetske premijere redizajniranog Arteona, kada ćemo se po prvi put upoznati i sa Shooting Brake verzijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.