Volkswagen privremeno obustavlja proizvodnju svog najpopularnijeg modela

Izvor: AutoBlog, 02.Sep.2023, 00:24

Volkswagen privremeno obustavlja proizvodnju svog najpopularnijeg modela

Nemački proizvođač primoran je da privremeno obustavi proizvodnju svog najprodavanijeg modela T-Roc, a razlog je nestašica delova prouzrokovana poplavama u Sloveniji. Prema zvaničnim prodajnim rezultatima, Volkswagen T-Roc je ne samo najprodavaniji automobil nemačke kompanije na evropskom tržištu, već i jedan od najpopularnijih automobila u Evropi uopšte, piše Nova.rs. Uzimajući u obzir tu činjenicu, sasvim je jasno da čelnici Volkswagena nisu presrećnni što su morali da privremeno pauziraju proizvodnju T-Roca u Autoeuropa fabrici koja se nalazi u portugalskom gradu Setubal. Prema nemačkoj agenciji DPA, razlog obustave proizvodnje je nedostatak delova...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Volkswagen privremeno obustavlja proizvodnju svog najpopularnijeg modela

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2023

Njemački proizvođač primoran je da privremeno obustavi proizvodnju svog najprodavanijeg modela T-Roc, a razlog je nestašica dijelova prouzrokovana poplavama u Sloveniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.