Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR

Izvor: Capital.ba, 22.Jun.2023, 10:37

Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR

MOSKVA- Volkswagen grupa Rusija saopštila je da će nastaviti da radi u toj zemlji pod nazivom AGR, Automotive Group. Nakon preimenovanja, kompanija će nastaviti da radi na ruskom tržištu i izvršiće rebrendiranje u punom obimu. FOTO: Pexels Promjena naziva je prvi korak u okviru transformacije i ponovnog pokretanja poslovanja nakon prenosa imovine na novog vlasnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << saopštila je kompanija Volkswagen, prenosi Danas pozivajući se na TASS. Čuveni njemački proizvođač automobila okončao je prošlog mjeseca prodaju ruske imovine lokalnom investitoru uz pomoć dilera Avilon. Transakcija uključuje proizvodne pogone u Kalugi, distribuciju i postprodajno poslovanje, kao i skladišta i finansijske odnose sa svim povezanim zaposlenima. Fabrika u Kalugi ima godišnji kapacitet sklapanja 150.000 benzinskih motora snage 1.600 kubika. Rebrendiranje će uticati na korporativni identitet kompanije, vizuelnu identifikaciju, kao i na dilersku mrežu kompnije, koja trenutno obuhvata više od 400 preduzeća. AGR će nastaviti da prodaje automobile i rezervne delove, saopštila je kompanija. AGR takođe navodi da će Volkswagenov profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom u automobilskom biznisu nastaviti da radi na tome da kupcima kompanije obezbedi pristup najširem mogućem spektru modela i kvalitetnoj usluzi.Biznis.rs Чланак Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Folksvagen menja ime?! Auto-gigant se rebrendira da bi nastavio sa poslovanjem u Rusiji

Izvor: Blic, 22.Jun.2023

Volkswagen grupa Rusija danas je objavila da će nastaviti sa poslovanjem u toj zemlji pod markom AGR. Volkswagen Group Russia najavljuje promenu imena u AGR Automotive Group. Nakon preimenovanja, kompanija će nastaviti s radom na ruskom tržištu i izvršiće potpuni rebranding, saoopštila je kompanija,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.