Veliki rat cenama: U Nemačkoj su se električna vozila izjednačila s benzincima

Izvor: AutoBlog, 12.Jan.2024, 02:15

Veliki rat cenama: U Nemačkoj su se električna vozila izjednačila s benzincima

U Nemačkoj su ukinute subvencije na električna vozila. Budžetski problemi su naterali najmoćniju evropsku ekonomiju na redukcije u podrškama. Ali proizvođači električnih automobila su odmah reagovali i krenuli s dramatičnim popustima na svoja vozila. Očigledno se može. Nedavno je Volkswagen značajno snizio cene početnih verzija svojih električnih automobila. ID.4 je već, na primer, jeftiniji od Tiguana. Kia, Mercedes i Toyota takođe trenutno daju visoke popuste, a sada su reagovali Renault i njegova Dacia, navodi Revija HAK. Na Daciju Spring, najjeftiniji električni automobil...
Pogledaj vesti o: Volkswagen,   KIA,   Mercedes Benz,   Toyota

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

U Njemačkoj su se električna vozila izjednačila s benzincima

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2024

​U Njemačkoj su ukinute subvencije na električna vozila. Budžetski problemi su natjerali najmoćniju evropsku ekonomiju na redukcije u podrškama. Ali proizvođači električnih automobila su odmah reagovali i krenuli s dramatičnim popustima na svoja vozila. Očigledno se može.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.