Gorenje i VW najavljuju: Legendarni kombi odsad i u kuhinji

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Avg.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorenje i VW najavljuju: Legendarni kombi odsad i u kuhinji

LJUBLJANA - Gorenje i Volkswagen udružili su snage na projektu retro hladnjaka Gorenja koje će imati dizajn i oblik legenarnog Volkswagenovog kombija TI, koji je predstavljen daleke 1950. godine.

Nova serija hladnjaka preslikava jednu od Volkswagenovih ikona. Ovo specijalno izdanje Gorenje retro hladnjaka, dizajnirano je poštujući tradiciju na kojoj počiva – nezaobilazna V-linija sprijeda, zaobljeni rubovi, robusna ručka i kultni VW logo.

Stječe se dojam >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << da je "pravi" kamper na četiri kotača sparkiran u vašoj kuhinji. Dostupan je u vintage - nježno plavoj ili bordo-crvenoj nijansi, u kombinaciji s bojom šampanjca.

Gorenje i VW se nadaju da će se ovakav hladnjak podjednako svidjeti fanovima Volkswagenovog proslavljenog klasika kao i ljubiteljima bezvremenskog dizajna i tehnoloških inovacija.

Hladnjak će biti predstavljen na na IFA sajmu u rujnu 2016.
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Gorenje i VW najavljuju: Legendarni kombi odsad i u kuhinji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Avg.2016

Gorenje i Volkswagen udružili su snage na projektu retro frižidera Gorenja koje će imati dizajn i oblik legenarnog Volkswagen-ovog kombija TI, koji je predstavljen daleke 1950. godine..Nova serija frižidera preslikava jednu od Volkswagen-ovih ikona. Ovo specijalno izdanje Gorenje retro frižidera,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.