Buba će ipak preživeti elektrifikaciju? VIDEO

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 14:11

"Buba" će ipak preživeti elektrifikaciju? VIDEO

Samo nekoliko dana nakon što je Volkswagen najavio partnerstvo sa producentima novog animiranog filma, pravi automobil je snimljen na ulicama Pariza.

Tako je, glavni protagonista na četiri točka u filmu "Miraculous: Ladybug & Cat Noir" je električna verzija Volkswagenove "bube", koja predvodi stilizovanu ID porodicu električnih Volkswagena.

U saopštenju, nemački proizvođač svoj automobil naziva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "konceptom električne bube", ali ostavlja budućnost otvorenom ne otkrivajući da li je to samo koncept za predstojeći animirani film ili nešto više.

Očigledno je nešto više jer ovo nije samo digitalni model. Naime, automobil u prirodnoj veličini viđen je na događaju vezanom za promociju franšize "Miraculous" u Parizu.

Automobil je izazvao veliko interesovanje, a uz brojne foto i video sadržaje na društvenim mrežama sve su glasniji apeli Volkswagenu da počne da proizvodi jedan takav model koji bi nastavio tradiciju dugu preko 80 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li će biti u proizvodnji? U Parizu snimljena nova VW buba iz crtanog filma (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023

U pitanju je glavni protagonist na četiri točka u filmu Miraculous: Ladybug & Cat Noir. Svega nekoliko dana nakon što je Volkswagen objavio partnerstvo s producentima novog animiranog filma, na ulicama Pariza snimljen je model ovog automobila. I da u pitanju je glavni protagonist na četiri točka...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.