Vaterpolisti Novog Beograda i Zvezde u finalu Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 19:57

Vaterpolisti Novog Beograda i Zvezde u finalu Kupa

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas ekipu Partizana 14:9 (3:4, 2:2, 3:3, 5:0) i plasirali se u finale Kupa Srbije.

Partizan je vodio tri četvrtine. Tokom poslednje deonice vaterpolisti Novog Beograda prave seriju 6:0 i time odnose pobedu u ovom meču.

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u finale nacionalnog Kupa Srbije. Crvena zvezda je sa 11:10 pobedila branioca titule Radnički iz Kragujevca, dok je u prvom polufinalu Novi Beograd savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan sa 14:9.

Nisu crveno-beli za 32 minuta igre u bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović dozvolili izabranicima Uroša Stevanovića da dođu do vođstva.

Radnički je u poslednja dva minuta susreta pojurio izjednačenje, ali isprečio se sjajni golman Mišović i sa dve spektakularne intervencije sačuvao gol prednosti koji je i odlučio pobednika.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Partizan vodio, Novi Beograd serijom 6:0 ušao u finale

Izvor: B92, 28.Jan.2023

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su ekipu Partizana rezultatom 14:9 (3:4, 2:2, 3:3, 5:0) i plasirali se u finale Kupa Srbije...Tok meča bio je drugačiji od krajnjeg ishoda, pošto je Partizan vodio tri četvrtine...Tokom poslednje deonice vaterpolisti Novog Beograda prave seriju 6:0 i time odnose...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.