Uhapšen vozač koji je škodom ubio pešaka i pobegao

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač koji je "škodom" ubio pešaka i pobegao

Aleksandar J. (53) poginuo je kada je na njega u subotu uveče na putu kroz selo Doja Sabanta naleteo automobil čiji je vozač Đorđe S. (39) iz Jagodine pobegao sa mesta nesreće, ali je uhapšen i zadržan u policiji do 48 sati.

Kako je saopštila policija, beživotno telo Aleksandra J. nađeno je oko podneva, narednog dana, na udaljenosti od oko 12 metara od kolovoza.

Osnovano se sumnja da je Đorđe S. 12. oktobra 2013. godine ''škodom'' naleteo na pešaka Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << J. (53) iz Donje Sabante, navodi policija.

Aleksandar J. i vozilo ''škoda'' kretali su se desnom stranom kolovoza, smerom od Kragujevca prema Jagodini. Policija je identifikovala vozača koji se vozilom udaljio sa mesta nezgode a danas će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužiocu u Kragujevcu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Skoda,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAGUJEVAC: Uhapšen vozač koji je pregazio pešaka!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2013

Policija tereti Đorđa S. da je škodom na seoskom putu pregazio pešaka, a zatim pobegao sa mesta nesreće..JAGODINA -  Aleksandar J. (53) poginuo je kada je na njega u subotu uveče na putu kroz selo Donja Sabanta naleteo automobil čiji je vozač Đorđe S. (39) iz Jagodine pobegao sa mesta nesreće,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.