Pokosio pešaka, pa pobegao

Izvor: RTS, 14.Okt.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokosio pešaka, pa pobegao

Uhapšen Đorđe S. iz Jagodine zbog sumnje da je u mestu Donja Sabanta kod Kragujevca, pregazio pešaka i pobegao. Beživotno telo Aleksandra J. pronađeno je juče na udaljenosti od oko 12 metara od kolovoza.

Kragujevačka policija sinoć je uhapsila Đorđa S. (39) iz Jagodine i odredila mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nezgodi.

Sumnja se je Đorđe S. 12. oktobra, u večernjim satima, u mestu Donja Sabanta kod Kragujevca, vozilom marke "škoda'' naleteo na pešaka Aleksandra J. (53) iz Donje Sabante.

Aleksandar J. i vozilo ''škoda'' kretali su se desnom stranom kolovoza, smerom od Kragujevca prema Jagodini.

Beživotno telo Aleksandra J. pronađeno je juče na udaljenosti od oko 12 metara od kolovoza, na kosini prema reci Ždraljici.

Uviđaj su, po nalogu Višeg javnog tužioca, izvršili pripadnici saobraćajne i kkriminalističke policije Policijske uprave u Kragujevcu.

Policija je tokom jučerašnjeg dana identifikovala vozača koji se vozilom udaljio sa mesta nezgode.

Đorđe S. biće danas, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužiocu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je "škodom" ubio pešaka i pobegao

Izvor: Blic, 14.Okt.2013

Aleksandar J. (53) poginuo je kada je na njega u subotu uveče na putu kroz selo Doja Sabanta naleteo automobil čiji je vozač Đorđe S. (39) iz Jagodine pobegao sa mesta nesreće, ali je uhapšen i zadržan u policiji do 48 sati. ..Kako je saopštila policija, beživotno telo Aleksandra J. nađeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.